perjantai 8. tammikuuta 2021

Kauppa-assistentin kanssa liikenteessä









No niin. Nyt on kauppa-assari sisäänajettu. 💯



Ihana, miten positiivisesti ihmiset huomioivat asian. Kaupalla olivat oikein ystävällisiä ja kehuivat ratkaisua loistavaksi. He ovat siellä todistaneet jo niin kauan ähellystäni ja kipukohtauksiani, että ratkaisu oli looginen jatke.





Tänään tuli heikotuskohtaus taas kaupassa, mutta syytän siitä toppatakkiani, joka on vähän liian pätevä hommaansa. Voi tietysti asiaan vaikutusta olla myös selkätulehduksella. 😉





Kaupalle kävelin kahdella kepillä, ja joka askeleella työnsin kärryä eteenpäin. Vuoroliikettä. Kummallista vain, että ylämäessä kärry tuli takaisinpäin, vaikka kuinka työnsin sitä vauhdilla ylöspäin. 🤭





Kaupassa kävelin yhdellä kepillä ja työnsin kärryä vapaalla kädellä. Huomasin, kun kärry täyttyi ja painoa tuli lisää, tarvitsin ohjaamiseen kahta kättä. Välillä meni mutkatkin vähän suoriksi. 🤪





Poistultaessa huomasin, että viisainta on kävellä yhdellä kepillä ja työntää vapaalla kädellä. En voinut kuvitellakaan, kuinka tehokasta tuollainenkin treeni on. Huh. Kuitenkin homma sujui hyvällä vauhdilla ja tunsin käveleväni.. No ainakin melkein kuin ihmiset yleensä..





Olen nyt jo 2 kertaa käynyt kaupalla ja 2 kertaa muuten ulkona ilman reisitukea. Tänäänkin olin ilman. 


Ihme kyllä, reiteen ei sattunut ollenkaan. Kävelykin meni oikein mallikkaasti. 


Tosin kyllä terveemmän puolen iskiashermo otti nokkiinsa niin hyvin, että kumartuessa nostamaan kauppatavaroita melkein huusin ääneen tuskasta. No, kaikkea ei voi saada, ainakaan heti.





Eli uusi kuntouttamismalli on nyt sitten kokeiltu ja hyväksi havaittu. 





Toinen uusi kokeilu. Tilasin itselleni joululahjaksi (ensimmäinen kerta, muuten) vähän lisäarvikkeita. Stylus kynä oli yksi näistä. Olen tämän postauksen kirjoittanut nyt tällä kynällä kokeilumielessä. Tykkään kyllä. Huomaan vain puristavani kynää melkoisesti, joten vielä opetteluttaa.



Lisäapua tuomaan stylus-kynän lisäksi kolmijalka puhelimelle ja kameraan linssejä. Huomaa kynän upea väri. 





Kärryjen avulla sain myös kaupasta kerralla tuotua purkissa olevia suolakurkkuja, lemon curdia ja useamman purkin maitoa, vaikka oli perunoitakin. 




Tullessa vielä olisin saanut kyytiin yhden innokkaan koirankin, hänellekin olisi kyyti kelvannut. 😍




Tämä oli hyvä kokemus! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti