torstai 19. huhtikuuta 2018

Miksi valmennuksesta kannattaa maksaa?












Saan ajoittain kritiikkiä siitä, kuinka valmennus on kallista.





Jos, ei ole koskaan ollut valmennuksessa tai ei ole lukenut blogiani, voi olla todella vaikeaa hahmottaa, mihin ne rahansa oikein laittaa.






Jokainen ymmärtää mitä personal trainer tekee. Hän ohjaa toimintaa kohti tavoitetta. Tekee toimintamallit, jonka mukaan toimitaan. Hän seuraa tilannetta. Ja ohjaa.






Valmennuksessa olen ikään kuin henkinen personal trainer.






No, miksi valmennuksesta kannattaa maksaa?






Tavoitteita ja päämääriä kohti taivaltaminen on haasteellista hommaa. Se vaatii paljon mielenlujuutta, kovan tahtotilan ja voimia viedä matka maaliin saakka.





Valmentajana olen se henkilö, joka lähtee jakamaan tämän matkan valmennettavan kanssa





Valmentajan tehtävä on ajatella asiaa eri lähtökohdista, esittää skenaarioita ja paljon kysymyksiä, jotka mahdollistavat valmennettavalle sen, että ajatus ei jää jumiin vain tiettyyn lähtökohtaan, vaan erilaisiin kysymyksiin vastaten valmennettavalla on mahdollisuus oivaltaa erilaisia asioita.






Tämä ei tarkoita suinkaan sitä, että valmentaja tietäisi asiat paremmin tai olisi jotenkin fiksumpi. Valmentajan tehtävä on ajatella asiaa, tavoitteita ja valmennettavan kehitystä suhteessa tavoitteeseen laajasti.






Siitä siis maksetaan. Siitä, että minä valmentajana luon parhaan mahdollisen tilanteen valmennettavalle saavuttaa tavoite






Se, onko valmennus hintavaa vai ei, riippuu täysin siitä, kuinka tärkeä tavoitteen saavuttaminen sinulle itsellesi on. Kannattaako sen saavuttamiseen sijoittaa vai ei











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti