sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kuka, Mitä, Miksi ja minkä ihmeen takia?


Olen


Odessa H. Olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan blogiani ja kulkemaan rinnalla kanssani näillä elämän mutkikkailla ja mäkisillä teillä.


Olen kipukroonikko. Tarkemmin sanottuna sairastan CRPS- oireyhtymää, joka on tätä nykyä koko kehossa. Lisäksi minulla on nivelreuma, selässä nikamaliukuma, migreeni, aliravitsemus ja syömishäiriö. Ihan nyt vain päälimmäiset vaivat mainitakseni.


Blogi on perustettu alunperin itseni toiminnallista kehitystä ajatellen toimintaterapiassa. Siitä sitten kuitenkin lähti ajatus, että miksi en jakaisi näitä asioita muidenkin kanssa. Niinpä tästä on syntynyt Solidaarinen Sydän, jonka on tarkoitus toimia vertaistukena muille sairaille ja ehkä tuoda ymmärrystä niille, joiden on vaikea sairautta ja sen mukanaan tuomia asioita ymmärtää. Lisäksi tämä kuvaa omaa kehityskaartani ja ajatuksiani sekä tätä omaa prosessiani, joka ei pääty milloinkaan.





Tästä piirroksesta kaikki lähti käyntiin. Tähän tulen palaamaan vielä monta kertaa.



Kipupotilaan arki ja elämä on yleensä aika vaikeaa. On tasapainoiltava monen asian välillä ja osa vielä yrittää pärjätä työelämässä. Minä en ole tällä hetkellä enää työelämässä. Olen ollut kotona nyt reilun 3 vuotta.
Kivun korkeakoulua on takana nyt 5 vuotta. Melkein sanoisin, että maisterin paperit on hankittuna. Harmillista vain, että tämä ei ole mikään ansioksi luettava saavutus, ainakaan yhteiskunnalliselta kannalta.


Näihin ja moniin muihin teemoihin palaan jatkossa. Kommenttiboksiin voi halutessaan jättää kommenttia, ne ovat aina tervetulleita. Myös kysymyksiä ja aihe-ehdotuksia otetaan vastaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.





Oikein sydämellisen ihanaa alkavaa viikkoa!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti